Ja! Kort! Nu!


Wel kort, niet kort…Twijfel je al een tijdje? Ons advies: kies voor kort en doe het nú! De zomer is er het ideale jaargetijde voor. Bovendien is kort trendier dan ooit en zijn er superveel variaties die bij jou passen.

Opgeschoren of juist wat langer in de nek, lange lok of stoere kuif, boblijn of militarystyle: je hebt kort en kort. Neem voor de aardigheid eens een kijkje in ons online modellenboek en je zult versteld staan van het aantal mogelijkheden voor een hippe korte coupe. Natuurlijk is je kapper de juiste persoon om je te adviseren bij je keuze. Het is immers belangrijk dat je een kapsel (en kleur!) kiest die goed past bij de vorm van je gezicht.

Maar ook is het bij korte kapsels enorm belangrijk dat je haar écht goed geknipt en/of gesneden wordt. Dat geldt natuurlijk in principe voor ieder kapsel, maar zeker bij kort haar luistert het extra nauw en komt het echt aan op pure vaktechniek. En wie zei er dat je met kort haar niet veel kanten uit kunt? Dat is echt een misverstand, want je zult merken dat je met een goede coupe de perfecte basis hebt voor allerlei verschillende stylingvariaties.

Boven: Kleurrijk & glanzend
Je moet durven. Maar hoe cool is het om een statement te maken met kort haar en een stevige kleur?

Midden: Business 
Klassiek is nooit ‘out of fashion’. Een boblijn in een nieuw jasje is perfect voor een goede businesslook

Onder: Rock & wild
Kort haar leent zich geweldig voor een stoere, ruige look. Goede stylingproducten doen daarbij wonderen.

afspraak

Anet&Tom&Fleur&Karel

Geplaatst in Nieuws